Escoltar

Logotips

A continuació podeu trobar els logotips de la UIB.

Per altra banda, dins el Portal PAS-PDI podeu trobar els logotips oficials de les diverses unitats de la UIB (departaments, grups de rercerca, laboratoris, oficines, serveis, etc.).

 

UIB

AIEPSpdf
PNG 300PNG_72PNG_transparent

 

UIB

AIEPSpdf
PNG 300PNG_72

 

UIB

AIEPSpdf
PNG 300PNG_72

 

UIB

AIEPSpdf
PNG 300PNG_72

 

UIB

AIEPSpdf
PNG 300PNG_72PNG_transparent

 

UIB

AIEPSpdf
PNG 300PNG_72

 

UIB

AIEPSpdf
PNG 300PNG_72

 

UIB

AIEPSpdf
PNG 300PNG_72

 

Logos 40 anys

Es poden descarregar els logos en diferents formats segons les diferents necessitats. Cal tenir en compte per a què serveix cada format.

Format PNG (gràfics de xarxa portàtils, PING) 
  • PNG 300 (píxels per polsada). Qualitat per imprimir 
  • PNG 72 (píxels per polsada).  Qualitat per a web

És un format gràfic d’àmplies possibilitats, cada vegada més emprat per sobre del GIF. Es mostra correctament als navegadors, es pot usar lliure de drets i permet una alta compressió, així com una reproducció progressiva d'imatges fins a 16,7 milions de colors. 

Format AI (Adobe Illustrator) 

És el format natiu d’Illustrator, només aquest programa el pot editar. Es basa en el format PDF, però Acrobat no el llegeix correctament. Quan es guarda com a .ai es pot editar al 100 per cent, es manté la transparència i guarda una previsualització a l'estil PDF 1.4. Aquest format és el millor per treballar en forma personal i és ideal per usar-lo a InDesign i Photoshop.     

Format EPS (Encapsulated PostScript)

Format d'arxiu gràfic. Un arxiu EPS és un arxiu PostScript que satisfà algunes restriccions addicionals. Aquestes restriccions intenten fer més fàcil als programes gràfics incloure un arxiu EPS en un altre document PostScript. Es poden guardar en aquest format tant mapes de bits com imatges vectorials. La mida de les imatges vectorials resultants és escalable sense pèrdua de qualitat, la qual cosa permet una bona visualització i impressió. Els programes similars que treballen amb aquest tipus de format són l'Adobe Illustrator, el FreeHand i el CorelDRAW. Si es vol imprimir un arxiu EPS directament, s'ha d'utilitzar una impressora compatible amb PostScript.